Megérkezett a tavasz új íze: egy palackban egyesülve hoz felfrissülést az eper és a menta


A tavasz közeledtével és téli tartalékaink kimerülésével egyre jobban vágyunk a friss ízekre. Amíg azonban az évszak egyik első gyümölcsére, a szabadban termett eperre várni kell, már most kortyolhatsz a tavaszból, hiszen új íz érkezik a frissítően gyümölcsös Theodora ásványvizek családjába.

A gránátalma, málna, narancs és citrom ízeket követően eper-menta ízesítésű Theodora ásványvíz palackozását kezdte meg a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. A márciusban kereskedelmi forgalomba kerülő új ízt most elsők között próbálhatod ki!

Kóstolj bele a tavasz új ízébe!

Ahogy melegszik az idő, a szervezetnek egyre nagyobb szüksége van a folyamatos frissítésre és hidratálásra. Sokan egyhangúnak találják, hogy egész nap vizet igyanak, mások pedig nem kedvelik a túlzottan édes italokat. Számukra is megfelelő választás lehet az új, energiaszegény termék, amely frissítő íze mellett értékes ásványi anyagokat tartalmaz.
Az ízesített Theodora ásványvíz alapja a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, egyedülálló természeti környezetből származó Theodora Kereki ásványvíz. Reméljük, a természetes eredetű hidratálás neked is segít a tavaszi felfrissülésben!

Kövess minket a Facebookon! https://www.facebook.com/kekkuti/

Üdvözlettel,
A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz csapata

 

 

 

×
kék kupakos

kékkupakos